ComeOn pizza kampanj

12 Januari 2017, ComeOn Pizza Kampanj

Spelsidan ComeOn har alltid roliga kampanjer och den här gången får alla nya spelare en pizza på köpet. Sätt in 100 kr och spela med 500 kr och få en pizza. Utöver detta får alla som öppnar ett konto 10 gratis free spins i spelet Starburst, så ifall du gillar pizza, extra pengar och gratis free spins så är detta något för dig.

 Läs mer och öppna konto »

ComeOn pizza kampanj

Denna ComeOn kampanj började den 11/1 – 2017 och pågår till 5/2 – 2017, och ger alla nya spelare en pizza plus en stor bonus. Öppna ett konto, sätt in 100 kr, få 500 kr att spela för, 10 freespins i Starburst och en pizza. Bättre än så här blir det inte i vinterkylan.

• 10 free spins utan insättning i Starburst
• Insättningsbonus, sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för
• Pizza vid insättning, en voucher som går att lösa in online
Erbjudandet för pizzan tillgängligt: Fram till och med 2017-02-05, bonus och free spins tills vidare.

 Hämta din pizza här »

ComeOn pizza bonus

ComeOn bonus & pizza

Hos ComeOn casino får alla nya spelare en riktigt generös insättningsbonus. Men en enkel insättning på endast 100 kr får du 500 kr att spela för och just nu en pizza. Så du betalar indirekt pizzan via ComeOn och får 500 kr på kontot. Så det är verkligen värt att testa på detta erbjudande medans det finns.

ComeOn free spins

Direkt när du registrerar ett konto hos ComeOn finns det 10 gratis free spins du kan spela idag. Det du behöver göra är att fullfölja registreringen och sen klicka dig vidare till spelet Starburst. Därefter finns det fler free spins att köpa från ComeOn butiken där du löser in dina poäng du får från att spela.

Sammanfattning av ComeOn erbjudnadet

Passa på att öppna ett konto hos spelsidan ComeOn innan den 5e februari och sätt in 100 kr för att få maximalt värde. ComeOn är en schysst spelsida som har ett brett spelutbud och även ett riktigt bra lojalitetsprogram. I välkomsterbjudandet får du NetEnt free spins, en pizza och en 400% bonus. Med det vill vi önska en smaklig måltid och ett stort lycka till.

En Pizzaälskare,
Jonas, Freespinsidag.se
Se fler erbjudande på vår Google+