Action i spelautomaten, har du testat Gonzo’s Quest?

Action i spelautomaten, har du testat Gonzo’s Quest? Gonzo’s Quest är en spelautomat som är baserad på conquistadoren Gonzalo Pizzaro. Spelet har sin utgångspunkt och handling kring Inkarikets fall. Handlingen utspelar sig  på 1500-talet. Gonzo’s Quest är ett roligt spel och ett spel som är otroligt snyggt gjort.

Det är spelleverantören Net Entertainment som ligger bakom Gonzo’ Quest. Med spelautomater som Devil’s Delight och Mega Joker är Net Entertainment välkända bland de flesta casinospelande skandinavier. Gonzo’s Quest är den första spelautomaten i 3D samt även den första automaten som har en videointroduktion som Net Entertainment tagit fram.Action i spelautomaten, har du testat Gonzo’s Quest?

20 vinstrader, moon walks och roliga funktioner

Gonzo’s Quest har hela 20 vinstrader. Spelet har många roliga funktioner. I Gonzo’s Quest är det inte vanliga hjul som snurrar utan stenblock som faller ned i rätt positioner. Vid en kombination som ger vinst så exploderar stenarna och ger plats för nya stenblock. Detta betyder såklart att du kan vinna flera gånger på samma ”spinn”. Som extra bonus så ökar multiplikatorn för varje gång samma runda ger vinst.

En explosion av stenblocken kallas avalanche (skred). Om du får fyra avalanches i rad så får du multiplicera din sista vinst med fem! Gonzo’s Quest är även utrustat med wild symboler. Ett stenblock har en wild symbol om det har ett frågetecken inhackat. Frågetecknet ersätter de andra symbolerna och hjälper dig på så vis att få en vinstrad.

Gonzo himself är placerad på vänstra sidan av spelet och följer ditt spel med nöje. När du klättrar upp på Avalanche-stegen blir Gonzo på ett strålande humör. Detta visar han genom att hitta på olika upptåg. Var så säker på att mister Gonzo gillar det du gör när han river av en moon walk eller börjar snurra med sin hatt!

Se så, klättra nu upp på Avalance-stegen och få Gonzo att moon walka och rulla hatt. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken på utdelningen heller!