”Andra spel” en succé!

För inte allt för längesedan skrev vi en artikel om spel som ofta hamnar i kategorin ”andra spel”. Det är lite lustigt att många casinon väljer att bunta ihop ett gäng spel som utskiljer sig från mängden och döpa kategorin till just ”andra spel”. Många av dessa spel är riktigt bra och förtjänar att spelas av fler, att se dagens ljus och inte puttas in i ett arkiv som ingen öppnar. Vi har fått in en del mail om just denna artikel. Att många av er fått upp ögonen för spel i just denna udda kategori.

Några av er hade provat spelen som vi skrev om (Golden Derby och Football Cup) andra hade provat helt andra spel. Och även hittat nya favoriter. Jättekul tycker vi! Det är just detta som är en av anledningarna till varför vi håller på med det här. Vi vill vara en utsträckt hand till er spelare. Vi älskar spel och vill göra spelandet så roligt och enkelt för alla som delar vårt intresse. Vi har grävt lite mer i kategorin ”andra spel” och hittat två andra godingar som vi tänkt berätta lite om.

Två nya favoriter

Bubbles

Spelet fungerar som en skraplott. Du måste få fram tre lika symboler för vinst. Ok, det känns ju rätt basic, men det som gör Bubbles unikt (och klassas in i kategorin andra spel istället för skraplotter) är att du inte skrapar fram vinsten som en vanlig skraplott. Du skrapar nämligen inte fram dina vinster utan du smäller bubblor som flyger runt på din skärm. Extra bonus är att du kan vinna cirka 500.000 SEK på en endaste spelomgång. Vidare så finns inget förutbestämt antal lotter med olika vinstsummor. Rent teoretiskt kan du med andra ord vinna maxvinsten flera gånger i rad.Cash Bomb

Cash Bomb

Spelet är en äldre version av spelautomat. Cash Bomb är nämligen en så kallad enarmad bandit automat. Det innebär att spelet bara har en endaste vinstlinje. Du kan med andra ord inte förvänta dig Wilds och free spins av detta spel. Cash Bomb bjuder dock på en annan typ av spänning. Spelet har en progressiv jackpott som hela tiden växer. Fram tills en, lycklig vinnare, kammar hem hela potten!