Årstider och gulliga djur

Vad är det som får dig att välja att spela på en viss slot? Är det för att vinstchansen är hög? Kanske för att den är riktigt snyggt gjord? Ha chansen att vinna en rejäl jackpot? Eller är det helt enkelt för att spelet är kul? Ibland kan man ju också halka in på en slot på grund av att det delad ut free spins på just den automaten. Betsoft är en spelmakare som gör extremt snygga spelautomater. Vi har valt att titta lite närmare på deras slot 4 Seasons, vad gör man? Räknar löv? Är spelet kul? Vad kan man vinna? Man behöver inte vara hjärnkirurg för att förstå vad spelet handlar om. Spelets titel, 4 Seasons, säger allt. Det är helt enkelt de fyra årstiderna som man fokuserar på i spelet. I 4 Seasons befinner vi oss i Asien och med oss i spelet har vi ett helt gäng små gulliga djur.4 seasons

Gyllene katten

4 Seasons är snyggt uppbyggd, både vad gäller grafik och ljud. 4 Seasons har 5 hjul, 3 rader och 30 fasta spellinjer. Du ställer själv in myntvärdet (0.02 till 1) samt hur mycket du vill satsa per snurr (1 till 5). Du kan minst satsa 30 kronor och som mest 150 kronor. I sloten kommer du alltså att möta alla årstider och dess vackra skepnader. Spelet har både en free spins funktion samt en kvitt- eller dubbelt knapp. Till vänster om spelplanen finns ett hjul med 12 olika fält, ett för varje månad och för varje litet ulligt gulligt djur. Under hjulet finns en liten mätare som fylls med gröna prickar allt eftersom du snurrar hjulen. När du kört 30 snurr så kommer hjulet att snurra.

Den symbol som landar under den röda pilen kommer att ge dig x10 på alla vinster och så är det dags för ytterligare 30 snurr. När det har gått hela 90 snurr så kommer djuren att bytas ut och en ny årstid tar form. Allt eftersom nya årstider tar form ändras spelets bakgrund och symbolen på hjulen. Om du har turen att få två hjul med en och samma symbol så kommer Block Win Combos att aktiveras och dina vinster kan då multipliceras enligt en speciell tabell. Den gyllene katten är symbolen som ger högst utdelning i hela spelet. Den guldiga katten är även 4 Seasons wild-symbol. Denna ersätter alla andra symboler utom scatter och ger dig möjligheten till högre vinstchans. Du kan testa spelet hos Leovegas.