Baserat på filmfavoriter

Speltillverkarna har fingertoppskänsla när det gäller att se trender och veta vad vi spelare vill ha. Såklart har de prickat in att vi gillar att spela spel baserade på våra favorit filmer och tv-serier. Det är både spännande och kul att uppleva känslan av favoritfilmen på nytt, att se karaktärerna i ett annat kontext och att fortsätta där filmen slutade. Ett spel som är baserat på en film eller en tv-serie väver in scener och andra populära delar i spelet. Automaten innehåller ofta även ledmotiv och annan musik från filmen/serien.

Symbolerna i spelen brukar oftast spegla olika karaktärer eller händelser i serien/filmen. Wild-symbolen brukar vara filmens huvudperson eller något annat välkänt från filmen. Här nedan har vi listat några av våra favoriter bland de spelautomater som är baserade på filmer och tv-serier. Varför inte börja med buller och bång, med seriernas serie?Game of Thrones

Roliga automater utan inbördes ranking

Game of Thrones (GOT). GOT är 2000-talets mest populära serie så självklart finns den även som spelautomat. Här bekämpar du ditt eget krig om tronen i sann Game Of Thrones anda. Du kämpar med Jon Snow för att ta dig fram i spelet. Riktigt snygg och spännande automat. Du kommer inte att bli besviken!

Hitman

Lönnmord och vapen är ledorden för detta spel. Otroligt spännande och du kommer inte vilja sluta spela.

Bridesmaids

Spelet för bröllopsälskaren. Rolig automat och den som gillar filmen kommer inte bli besviken. Vem blir brudtärna till slut? Spela och ta reda på det!

Terminator

Automat med robottema. Ta dig an motståndarna såsom Terminator. Framtidsmannen som är snabb som en vessla.

South Park

I spelet ger du dig ut på råa och bisarra upptåg med Kenny, Cartman, Kyle och Stan. Roligt spel maxat med bonusfunktioner!

Tarzan

Klart denna filmklassiker måste ha sitt eget spel. Djungel, fantastisk grafik, vilda djur och härliga bonusar.