Egyptiska spelautomater blir mer och mer populärt

Mystik, dynastier, pyramider, Nilen. Vad har de alla gemensamt? Egypten såklart! De finns också alla representerande i den nervkittlande videoslotten Legacy of Egypt. Det är spelleverantören Play’n Go som tagit fram och skapat spelet som andas det forntida Egypten, rikedomar, mystik och spänning. I spelet möts du av mäktiga gudar, dynastier och andra mäktiga ledare i det forntida Egypten. Målet med spelet är att få symboler som Cleopatra, Anubis samt andra dynastier och gudar på en linje. Legacy of Egypt har 5 hjul. Du spelar på 30 stycken linjer med ett fixerat bet om ett mynt per linje.

Multipliers och bonus spins

Legacy of Egypt är sannerligen spännande. Det är bland annat alla specialfunktioner som ger spelet det där extra spännings momentet. En funktion inkluderar bonus spins med multipliers. Det finns även en möjlighet att återkativera Bonus Spins. I Legacy of Egypt finns flera Wild symboler, scaraben. Det finns även en bonus spinn scatter symbol, pyramiden. Wild symbolen i spelet ersätter alla de andra symbolerna på hjulen förutom Scatter symbolen. Symbolerna finns för att hjälpa dig på traven i ditt spelande. Symbolerna skapar nämligen vinnande kombinationer. Om tre pyramidsymboler landar på hjulen samtidigt, sätts Wheel of the Gods funktionen igång. När hjulet stannar så kommer hjulet att ge dig ett vinnarsekvens på upp till 20 Bonus Spins.Egyptiska spelautomater blir mer och mer populärt

Upp till 10x mer i vinst!

Varje vinnande kombination är värd dubbelt så mycket eller upp till 10 gånger mer än det normala beloppet! Om två eller tre Wild symboler dyker upp under ett Bonus Spinn blir det som en slags dominoeffekt som startar igång. Wild symbolerna ser nämligen till att flera speciella pyramidspins tar sig in i din Bonus Spin sekvens. Detta för att öka dina vinstchanser ännu mer. Om du lär dig handskas med pyramidens mysterier kan du till och med aktivera en extra Bonus Spins-sekvens. Dröm dig bort till forntida Egypten bland hieroglyfer och sfinxer. Legacy of Egypt är sannerligen ett speläventyr som bör upplevas.