En riktig godbit

På en klassisk amerikansk diner från 50-talet utspelar sig denna smaskiga videoslot. Munkar i mängder och riktiga godbitar till bonusfunktioner. Härliga färger och poppig musik. Den smarriga Spelautomaten heter Donuts och kommer från speltillverkaren Big Time Gaming. Big Time Gaming är en australiensisk speltillverkare som gjort sig kända för att skapa riktigt kul spel med unika teman. Det första du möts av är spelplanen som är formad som en klassisk jukebox.

Bakom spelplanen brer en öde motorväg ut sig. Och mitt i detta karga ökenlandskap finns en ”Donut Diner”. Spelet är snyggt utformat och man har verkligen fångat det dansanta amerikanska 50-talet i minsta detalj. Grafik, musik och spelets symboler har alla kännetecken från 50-talet i USA. Och det går ju inte att förneka att donuten är en riktig amerikansk symbol. Den diner som inte serverar donuts är ingen riktig diner!donuts

Att tala är silver att få den gyllene munken är guld

Donuts består av fyra hjul, fyra rader och galna 2401 olika vinstkombinationer. Symbolerna har glada, klatschiga färger och gör att du blir sugen på något sött. Här finns bland annat fyra olika munkar i rött, blått, lila och grönt. Den lila munken är den mest värdefulla och kan betala ut upp till 15 gånger pengarna om du har turen att snurra fram fyra stycken på hjulen. Såklart har jukeboxen en egen symbol, och det är en Wild-symbol. Den kan ersätta alla vanliga symboler för att skapa vinstkombinationer.

Spelautomatens mest värdefulla symbol är den gyllene munken vilken även är spelets scattersymbol. Det är den som ger dig tillgång till Donuts bonusspel. Om du får tre eller fyra guld donuts på spelplanen så aktiveras bonusspelet. Då får du snurra 12 eller fantastiska 20 gånger helt gratis. Det är inte fel att spinna loss helt gratis men ha samma chans till vinst som om du spelat för riktiga pengar. Det är inte konstigt att Donuts blivit många svenska spelares smaskiga spelautomats-favorit. Vad väntar du på?! in och dämpa ditt sockersug du också!