Fortsättning på Halloween-temat

Eftersom att Halloween kryper sig allt närmare har vi gått all in på spelautomater med Halloween-tema. Vi spelar på automater så att vi får skrämselhicka och spökmusiken går varm för att vi ska komma i rätt stämning. Vi har som sagt i tidigare artikel skrivit om fem stycken automater som gav oss kalla kårar. Och nu fortsätter vi skräck-bonanzan. Här kommer ytterligare fem spelautomater som kan få den mest hårdhudade att vilja gömma sig under täcket.

1. Lucky Witch

Tillverkare: Microgaming. En automat som bjuder på svart magi, äventyr och listiga häxor. Spännande videoslot som utspelar sig i häxornas mystiska värld. En extra kul dimension med spelet är att det finns flera spännande bonusspel. Magiska böcker, läskiga pumpor, experiment och magi är bara några av de spännande bonusfunktionerna du stöter på i spelet.

Fortsättning på Halloween-temat

2. Halloween Fortune

Tillverkare: Playtech. Färgstark videospelautomat. Här teamar du ihop dig med spelets hjältar; de tre charmiga häxorna, som har grön, röd och blå klänning. Här möter du även en svart katt, en kråka, en döskalle ljusstake, en flaska med suspekt rött elixir och en magisk medaljong. Du bjuds på free spins och bonusspel i denna färgglada häxjakt.

3. Book of Dead

Tillverkare: Play’n Go. Häng med på en hissnande resa med äventyraren Richie. Förkovra dig i det antika Egypten allt medans du mystiska varelser fladdrar omkring. Med hjälp av dessa mystiska väsen kommer du att kunna erövra skatter begravda i ökensanden.

4. Zombies

Tillverkare: NetEnt. Läskigt tema med kusliga zombies. Spelet kommer garanterat ge dig gåshud! Låt dig inte skrämmas allt för mycket för här finns roliga bonusrundor att hitta och lukrativa free spins kan bli dina.

5. Halloween

Tillverkare: Microgaming. Spelet är baserat på kultfilmen Halloween från 70-talet. Symbolerna har kända attribut från filmen såsom garn med sticknålar, clownmasker, telefon, kökskniv, revolver och bilder på karaktärer du möter i filmen. Här överraskas du av ovanliga bonusar, härliga betalningar och originaldesign-lösningar.