Förvänta dig mer av ATG

ATG må vara gammal i gamet men sedan den 1 januari i år har de gett sig ut på ny mark och lanserad nya spelmöjligheter för sina kunder. ATG har varit det enda spelbolaget i Sverige, fram tills nu, som kunnat erbjuda betting på hästar. Men nu händer det som sagt grejer! Katarina Widman som är försäljningschef på ATG kommenterar följande i ett pressmeddelande:

Förvänta dig mer av ATG”ATG fortsätter att vara ”dem med hästarna”, men nu ser vi en rad möjligheter till korsbefruktning, framför allt mellan sportspel och hästspel. Att behålla våra kundrelationer, och växa, på den marknaden är därför centralt. Som kund kan du förvänta dig mer av ATG”.

Den 1 januari 2019 lanserade ATG en ny reklamfilm som heter ”Förvänta dig mer”, helt i linje med det Katarina Widman säger. En nyhet som ATG nu erbjuder sedan årsskiftet är ATG Sport. ATG Sport erbjuder betting på 65 olika sporter.

ATG inför livesändningar under SHL

Det är inte bara reklamen som är ny hos ATG i och med den nya spellagen. Under vårsäsongen av SHL kommer man, istället för att köra powerbreaks, fylla pauserna med livesändningar från ATG. Dessa livesändningar kommer att ledas av Claes Åkeson och Charles Berglund. Programledarna kommer att fokusera på odds i hockeyn.

Livesändningarna kommer att vara ungefär lika långa som en powerbreak, ungefär 80 sekunder. Sten Andersson, marknadschef på ATG kommenterar det hela i tidningen Resumé: ”Vi fyller ett traditionellt reklamavbrott med innehåll för tittarna. Alltså ingen förinspelad och likriktad reklam som man sett i pauserna under lång tid. Dessutom är det ett förträffligt fönster för crosspromotion när det gäller ATG:s andra spelmöjligheter”.

Det händer som sagt grejer i spelbranschen. Vi på freespinsidag följer marknaden på nära håll och ser det som ett naturligt steg att både casino spel, spelare och marknaden utvecklas. Spelare ställer i regel otroligt mycket högre krav på både spelleverantörer och spelbolag än vad man gjorde för bara något år sedan.