Gammal historia väcks till liv

Gammal historia väcks till liv. Du känner med största sannolikhet till historien om Frankenstein. En roman från tidigt 1800-tal där en galen vetenskapsman, Victor Frankenstein, syr ihop delarna av flera lik för att på så vis göra en ”ny” kropp. Monstret vaknar sedan till liv! Visste du att det även finns en spelautomat i Frankensteins ära? Speltillverkaren Betsoft har tagit fram det grymt snygga spelet Frankenslots Monster. I den här spelautomaten så står Frankenstein i egen hög person vid din sida medans du snurrar för fullt på hjulen. Som vanligt när Betsoft skapar spel så är det hög kvalitet som levereras. Grafiken i Frankenslots Monster är magnifik. Det är en fröjd för ögat att spinna loss med Frankenstein.

Frankenstein har för övrigt en hel massa tok för sig under spelets gång. När spelet drar igång så befinner du dig i laboratoriet. Genom att vinna pengar hjälper du Vetenskapsmannen Frankenstein att få liv i sitt monster. Spelet är uppbyggt med 5 hjul, 3 rader och 20 fasta spellinjer. Du får ställa in myntvärdet (0.02 till 1) samt hur många mynt du vill satsa per snurr (1 till 5). Du kan minst satsa 200 kr och högst 1000 kr.betsoft

En extra dimension

Det finns även ett bonusspel i Frankenslots monster. Det gäller att du får upp minst tre bonussymboler för att aktivera bonusspelet. När du hamnar i bonusspelet tas du till en ny nivå i spelet. Du får här ställa in ett antal reglage och genom att göra detta kan du ge monstret en liten eller en stor stör. Om du ger Frankensteins monster rätt stör så blir du belönad! Victor Frankenstein har många ess i sin skjortärm. Du kan i Frankenslots Monster även vinna free spins. För att göra det så måste du få upp tre så kallade ”strösymboler” (scattersymbol).

När du får upp minst tre strösymboler så vinner du åtta free spins. Under varje snurr så kommer en slumpad symbol att bli wild. Om du får upp fler strösymboler under gratissnurren så kan du vinna fler free spins och det finns ingen gräns för hur många free spins du kan trigga igång igen på detta sätt. Du kan under spelets gång välja att dubbla din vinst. När du får en vinst kan du trycka på knappen ”Dubbla” på spelplanen. Du får då välja på krona eller klave. Du kan här välja om du vill satsa allt eller bara hälften av din vinst. Om du vill så kan du även spela Frankenslots Monster när du är på språng. Betsoft har tagit fram en mobilversion av spelet så du kan spela det när och var du vill! Hur bra är inte det?!

Testa spelet idag hos Sveacasino!