Gratis snurr och bonus väntar hos Chanz

Gratis snurr och bonus väntar hos Chanz. När du registrerar dig på Casion.chanz.com får du just nu 20 gratis snurr och otroliga 200% på din första insättning! Du kan få hela 10000 kr plus 100 gratis snurr för dina fyra första insättningar. Du såg rätt!! Detta är ett erbjudande du inte får missa. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Chanz, logga in och använda dig av bonuskoden EXTRA – enkelt, eller hur?! Välkomstpaketet ger dig en unik möjlighet att bekanta dig med Chanz och flera timmar av spänning och trevligheter väntar dig alldeles garanterat! På Chanz blir de en av tusentals spelare som får uppleva Chanz roliga värld! Chanz sparar inte på krutet utan räkna med att du kan vänta dig det oväntade och detta samtidigt som du blir ordentligt omhändertagen och har riktigt kul!

Chanz20 freespins utan insättning
200% upp till 3.000 Kr + 25 freespins
Sociala funktioner
Till Casinot
18+ | Regler och Vilkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Utmana dina vänner

Något som är extra roligt med Chanz är möjligheten att kontakta vänner. Du kan sedan utmana dina vänner vid slots maskinerna eller varför inte vid roulette-bordet? Njut av segerns sötma när du spöar bästa vännen i Hook’s Heroes eller Golden Pyramid. Du kanske rent av har turen att kamma hem en mega jackpott! Du kan även under spelets gång dela med dig av allt roligt du är med om. Detta gör du i Chanz nyhetsflöde. Passa på att träffa nya vänner att utmana på just ditt favoritspel! Det är alltid roligt att spela med vänner och dela spelupplevelsen.Gratis snurr och bonus väntar hos Chanz

Några av Chanz senaste lanseringar är Oink Country Love, Planet of the Apes och Haunted House. Du har givetvis möjlighet att prova alla spel med gratis pengar innan du väljer att prova lyckan och satsa dina egna pengar. Det är även ett utomordentlig sätt att hitta nya favoritspel på! Golden Pyramid är ett av Chanz populäraste spel likaså Jack and the Beanstalk och Dead or Alive. Nya spel lanseras löpande. Såhär i juletid finns flera juliga spel, varför inte komma i riktig julstämning och spela Happy Holidays eller Secrets of Christmas?