Hård release från Play’n Go

Det svenska power metalbandet Sabaton har förärats med en egen spelautomat! Sabaton har spelat på den svenska scenen sedan sent 90- tal. Play’N Go har alltså nu valt att hedra bandet med en alldeles egen spelautomat. Spelautomaten bjuder på Skön musik och är grafiskt tilltalande. Grafiken är sannerligen ett kapitel i sig och spelutvecklaren har verkligen gått den extra milen för att leverera ett snyggt spel. Temat är såklart Sabaton från börjar till slut.

Designen plockar upp på allt från innehållet i bandets texter till den allmänna power-metalscenen – för att till sist leverera en metal-slot i dess fulla bemärkelse. Hatten av! Spelautomaten Sabaton levererar en kombo av riktigt snygga features. En av dessa funktioner som dyker upp när du minst anar det är Last Stand, döpt efter bandets mest kända låt.

Hård release från Play’n GoHär dunkar spelet in wilds på ett eller två hjul. I hjulet återfinns Sabatons lead singer, Joakim. Utöver en spännande Wild-funktion bjuder Sabaton på spelfunktio en Chained Reels. Inte jätteunikt kanske men en väldigt uppskattad funktion. I Chained Reels blir två till tre hjul länkade och visar upp samma symboler på rad vilket ger en fantastisk vinstpotential.

Roliga bonusspel

Spelautomaten Sabaton bjuder även på ett roligt bonusspel som kallas Battalion spins. Tillgång till bonusspelet får du om du lyckas få nio eller fler scattersymboler. Scattersymbolen har formen av bandets logga. En symbol är slumpmässigt vald och kommer att tjänstgöra som både Mystery och Stacked under bonusspelet. Sjukt roligt är också att du kan re-trigga bonusspelet. Inte för att det är lätt, men kul att dom lagt in möjligheten!

Vi kan inte annat än bocka och buga när Play’n GO producerar ett såhär fantastiskt spel. Det är sällan ett spel är så genomarbetat som detta och med sådan detaljrikedom. Bonusspelen är det som gör spelet och som gör att spelautomaten får ett toppbetyg med sina häftiga spins och slumpmässiga features. Bonusspelet är faktiskt så bra att man i det läget nästan glömmer hur bra grundspelet är. Play’n Go levererar igen och vi vågar säga att du kommer att älska denna spelautomat även fast du inte är något Sabaton fan. Spelautomaten Sabaton är helt klart ett av årets toppspel!