Historiskt kliv för NetEnt

Speljätten NetEnt går från succé till succé med stormsteg. Speltillverkaren har flertalet gånger varit först på bollen med olika innovationer och utvecklandet av spelmarknaden. Det är som att allt de tar sig för blir till guld! I början av året gick NetEnt ut med en pressrealese och meddelade att man inlett ett samarbete produktionsbolaget Gaumont. Gaumont producerar succéserien Narcos. I pressmeddelandet från den 6 februari meddelade Henrik Fagerlund, Chief Product Officer på NetEnt, att man med Narcos-rättigheterna lyckats genomföra ett av sina största avtal hittills.Historiskt kliv för NetEnt

NetEnt hoppas att spelautomaten Narcos kommer att ge dem en utvidgad konsumentbas. Tim Stephen, Head of Legal and Business Affairs på Gaumont, har uttalat att samarbetet med NetEnt är bra för Narcos varumärke. Det är också ett nytt sätt för miljontals Narcos-fantaster att ta del av berättelsen. Det är sannerligen ett historiskt kliv som tas när en spelautomat som baserar dig på en av de mest omtalade och populäraste tv-serierna idag utvecklas!

Spännande lansering i slutet av 2018

Serien Narcos blev en kometsuccé över en natt. I serien är det drogbaronen Pablo Escobar som är huvudperson. Serien är baserad på verkliga händelser. Vi får följa de våldsamma och blodiga drogkrigen som pågick mellan olika karteller i Colombia. Serien är idag en av världens fem mest populära tv-serier just nu. Ryktet säger att spelautomaten Narcos kommer att lanseras någon gång under hösten 2018. Vi är otroligt nyfikna på vad NetEnt kokat ihop denna gång!

Vi är dock helt säkra på att vi kommer att få se en automat med häftiga och spännande specialfunktioner, fantastisk grafik och som ger en riktigt rolig spelupplevelse! Vi på freespinsidag.se är riktigt taggade på samarbetet och ser fram emot att prova det omtalade spelet. De flesta nätcasinon erbjuder bonusar när en ny stor spelautomat lanseras, se till att knipa lite freespins och testa Narcos automaten så fort den släpps! Det ska vi göra!