Hugo har fotbollsfeber

Inför fotbolls-VM har Play’n Go tagit fram en riktig höjdar spelautomat för alla som gillar fotboll! Och Hugo! Som bekant har Play’n Go sedan tidigare skapat en riktigt rolig automat med sagofiguren trollet Hugo. Eftersom det råder fotbollsfeber så presenterar bolaget nu Hugo Goal Slot. Samma gulliga, roliga troll men denna gång med fotbollstema. Hugo Goal Slot är en enkel spelautomat som spelas på tre hjul och tre rader. Det finns endast fem vinstlinjer. Spelet kan göra den mest tillgivne fotbollssupportern gråtmild då hela spelautomaten går i ett fotbollstema. De olika symbolerna består till exempel av bollar, flaggor, tidtagarur, visselpipor och fotbollsskor. I spelet finns även tre olika karaktärer som ger högre vinster. Självfallet hittar vi även trollet Hugo som fungerar som en wild-symbol. Hugo Goal är en väldigt enkel spelautomat. Du ska snurra maskinen och för att nå en vinst skall du ha likadana symboler på alla tre hjulen samtidigt.hugo goal

Sätt straffen

Ingen jackpott finns i spelautomaten, inte heller free spins. Dock har du möjlighet att snurra fram re-spins. Det gör du genom att spinna fram två hela staplar med likadana symboler och du får på så sätt en frispark. Det är i detta läget du får en re-spin och har möjligheten att snutta fram ytterligare en stapel av likadana symboler. Om du har turen på din sida och lyckas med den bedriften hamnar du i Hugo Goals bonusspel; straffläggningen.

Vid straffläggningen är det du som är målvakt och ju fler bollar du räddar, desto högre multipel får du på din vinst. Lägsta insatsen i Hugo Goal 0,50 kr och den högsta insatsen är 1000 kr. Spelautomatens RTP ligger på 96,49%. Hugo Goal är en kul och enkel spelautomat. Automaten ger vinst relativt ofta och vad passar bättre att spela i dessa fotbollstider? Med Hugo Goal spelautomat kommer man sannerligen i rätt fotbollsstämning. Även fast man inte befinner sig på fotbollsplanerna i Ryssland har man i Hugo Goal spelautomat chans att lägga in en riktigt schysst straff, mitt i krysset, och på så sätt kamma hem storvinsten!