Kul i jul med Secret Santa

Secret Santa är en omåttligt populär spelautomat med, trumvirvel, juligt tema! Det är Speljätten Microgaming som ligger bakom automaten med tomten i huvudfokus. Secret Santa är ett färgglatt och roligt spel som verkligen fångat upp allt det fina som hör julen till. Spelet har en RTP på 96,32%, 1024 stycken vinstlinjer på fem hjul och en jackpott på rungande 1250 gånger insatsen!

Du satsar i spelet genom att göra en egen insats eller genom att använda olika credits. Du kan lägga dina satsningar över många olika nivåer av vadslagning. Det är väldigt enkelt att se vad myntvärdet är och hur vadslagningsmultiplikatorn fungerar i spelet.

I Den här färgsprakande videoautomaten finns många specialfunktioner. Du hittar bland annat Wild-symboler och spridnings-symboler. Om du har riktig tur kan en spridningssymbol sprida sig på så sätt att den sätter igång free spins och på så sätt ger dig riktigt stora vinster.

secret santaSecret Santa räddar julen!

Du kommer verkligen inte få en tråkig stund om du börjar spela Secret Santa. Tomten kommer vara här på ett nafs och plötsligt känns det helt okej att käka sillsallad med släkten. Med Secret Santa i sällskap är julen räddad 🙂

Secret Sants bygger på en julinspirerad saga och du kommer i spelets snöfyllda värld att få möjligheten att vinna massor med pengar och få uppleva en massa härliga och spännande julklappar. Secret Santa har sju olika bonusrundor. Bonusarna kan triggas igång när som helst under spelets gång. Det enda du behöver göra är att välja vilket belopp du ska satsa och sedan klicka på spin-knappen.

Vi på freespinsidag.se tycker är Secret Santa är en av de bästa automaterna med jultema. Spelet har snygga animationer och grafik samt många härliga ljudeffekter som verkligen får julkänslan att infinna sig. Något som är extra kul med just Secret Santa är att det är en fullmatad spelautomat som bjuder på många olika slags vinster och betydligt fler spelfunktioner än vad Microgamings spelautomater vanligtvis bjuder på.