Legacy of Egypt – vinnaren av Player’s Choice Award

Legacy of Egypt - vinnaren av Player’s Choice AwardOm du ännu inte testat Legacy of Egypt tycker vi på freespinsidag.se att Det är god tid för dig att göra det! Spelautomaten släpptes av det Växsjö-baserade bolaget Play’n GO i april 2018 så den har med andra ord funnits ett tag hos olika nätcasinon. Som namnet antyder är temat för spelet det antika Egypten.

Spelautomaten har en RTP på 96.50%. Spelplanen består av fem hjul och 30 vinstlinjer. Spelet kan ge dig som spelare upp till 5000 gånger din insats! Bland spelets symboler hittar du faraoner, hieroglyfer och gudar från den egyptiska mytologin. Legacy of Egypt har fler olika bonusfunktioner. Här återfinns bland annat en gratisspinn med multiplikator, jokrar och scattersymboler. Utöver det finns även bonusfunktionen gudarnas hjul som kan ge upp till 20 gratisspinn.

Många spelsläpp för Play’n GO

Kort sagt är Legacy of Egypt ett spel som du bör testa. Play’n GO erbjuder som alltid ett spel med roliga funktioner, bra grafik och snyggt ljud och Legacy of Egypt är såklart inget undantag. Även fast det nu var ett tag sedan spelet släpptes, april 2018, så känns det fortfarande nytt och fräscht. Play’n GO har dock hunnit släppa en rad olika spelnyheter sedan dess. För några veckor sedan kom speltillverkarens första spelautomatsläpp för i år.

Först ut bland Play’n GOs spelsläpp 2019 är spelet Raging Rex. I spelet möter du en argsint Tyrannosaurus Rex och flera andra häftiga dinosaurier i en förhistorisk djungel. Raging Rex har en riktigt snygg grafik och har en funktion som ger möjlighet till obegränsade free spins! Andra spelautomater som Play’n GO nyligen släppt är Banana Rock, Star Joker och Battle Royal. Att Play’n GO är en av världens ledande speltillverkare är således ingen underdrift! Jättekul med ett svenskt bolag som är så framgångsrikt på spelmarknaden tycker vi!