Många spännande spelsläpp

2018 är verkligen ett fantastiskt casino år. Vi har i en tidigare artikel gått igenom några av de största spelsläppen som skett under det första kvartalet 2018. Det fullkomligt matas ut spelautomater i en rasande takt. Utvecklingen går blixtsnabbt och Spelautomaterna håller en riktigt hög kvalitet. De flesta automater som släpps idag bjuder på en spelupplevelse utöver det vanliga, superb grafik med roliga och spännande funktioner. På grund av ovan har vi därför knåpat ihop ytterligare en lista på några av de automater som släppts och kommer att släppas under 2018. Följande spel tycker vi att du ska spana in lite extra.yggdrasil

Yggdrasil – Northern Sky

Snyggt spel, både till ljud och grafik. I det vackra, frusna nordiska landskapet snurrar gnistrande diamanter och ädla djurhuvuden. Vackert spel som garanterat ger en schysst spelupplevelse med sin jackpott på hela 5000 gånger insatsen!

Fler spännande automater

Quickspin – Joker Strike

Klassisk automat i nytappning. Quickspin har maxat spelets fem hjul och 10 vinstlinjer spännande funktioner. Vad sägs om nyheten Hi-roller där du kan köpa till fem extra spin som ökar dina vinstchanser? Snyggt och spännande spel.

Big Time Gaming – Bonanza 2: Extra Chilli

Uppföljaren till spelsuccéen Bonanza. Nya häftiga funktioner är att vänta! Vad sägs om en funktion som ger dig möjligheten att köp dig direkt in i bonusläget? Megamotorn Megaways används dock såklart även i detta spel. Motorn är trimmad och kan generera makalösa 117 647 vinstlinjer!

Elk Studios – Kaiju

Högkvalitativt spel med sci- fi tema. Spelet utspelar sig i framtiden, en dystopisk sådan. Hoppet vilar på en cyborg som driva av en kärnreaktor och ett mänskligt hjärta. Mycket spännande!

NetEnt – Jumanji

Grym grafik, snyggt spel, spännande funktioner. Det känns som du är mitt i den djupaste av djungel precis som i brädspelet Jumanji. Spelet är maxat av scener från filmen med samma namn från 1995.