Merry Xmas spelautomat med julfeeling

Nu lackar det ordentligt mot jul! Det är bada några få dagar kvar till självaste dopparedagen. Är du typen som handlar alla julklappar i god tid och är klar med julklappsinköpen redan i juli eller tillhör du kategorin sista minuten shoppare och kommer du att hänga på butikernas lås dagen innan julafton för att panikshoppa presenter?

Oavsett hur du väljer att handla dina klappar så är det ju rätt gött att komma i julstämning. Julen är ju en fröjdefull tid och vad passar då bättre än att komma i stämning med en riktig julig spelautomat? Merry Xmas från Play’n Go kommer ge dig en sån där härligt varm och fin stämning inombords.

Merry Xmas spelautomat med julfeelingMed fem hjul och 15 vinstlinjer gör att vi hoppas att casinotomten är extra generös i år! Spelets RTP ligger på 95,80% vilket är rätt normalt bland spelautomater. Merry XMas har en mängd spännande symboler, allt för dig som är inbiten julälskare!

Bjällror, renar och välfyllda klappar

Det finns tyvärr inga inbyggda free spins att plocka ut på just denna spelautomat men det finns en mängd annars gottigheter att glädja sig åt. I Merry Mxas automaten möts du av julklappar i olika färger, bjällror, renar och såklart the man of the hour i juletid: tomten!

Eftersom att spelet inte har någon inbyggd free spins-funktion har spelet istället ett riktigt schysst bonusspel. Om tre paket kommer upp på skärmen har du turen på din sida. Klicka på något av paketen för att se vilka överraskningar som döljer sig där bakom inslagningspappret. I varje paket gömmer sig nämligen en vinst. När du väljer paket avslöjas just vilken vinst som du kammar hem.

Merry Xmas är verkligen det perfekta spelet när du vill få till julstämningen. Du kan vinna från höger till vänster och från vänster till höger i detta spel vilket gör att vinster blir möjliga där de tidigare inte har funnits. Dessutom finns det en wild symbol som kommer med en multiplikator och som kan multiplicera dina vinster upp till 5 gånger beloppet! God jul!