Microgaming gör ännu en klassisk kultfilm till slotmaskin

För bara några veckor sedan skrev vi om Microgaming och NetEnt. Som bägge kommer ut med en varsin version av de kultförklarade filmerna Phantom of the Opera. Deras inofficiella tävling om vem som kan göra det bäst kommer vara högintressant. Men nu har Microgaming annonserat att de tänker följa denna trend och kommer att ta tag i ännu en kultfilm, nämligen Halloween.

Den klassiska skräckfilmen Halloween från 1978 satte en helt ny standard för skräckisar. Jamie Lee Curtis gjorde en fantastisk insats som Freddy Krueger som även blev starten på hans framstående filmkarriär. Nu ska alltså Microgaming försöka matcha insatsen och göra det hela till en spelautomat på nätet.Microgaming gör ännu en klassisk kultfilm till slotmaskin

Skräckfilmen Halloween blir en spelautomat från Microgaming

De flesta av oss har nog inte sett filmen på väldigt många år. Själv var jag kanske allt för ung när jag satt hos polaren vars mamma inte brydde sig om våld och skräck på TV. Även om du inte har sett filmen så kommer du nog kunna uppskatta denna nya spelautomat.

Halloween slot är planerad att lanseras “senare under 2017”, så det är nog ett par månader kvar. Vi skulle bli både förvånade och besvikna om lanseringen inte sker under just Halloween 2017. Som vanligt har Microgaming hållt inne på alla detaljer kring denna nyhet så vi har faktiskt inte så mycket mer att berätta om denna titel som en ny spelautomat online. Däremot tror vi att speltillverkaren kommer lägga ner lika mycket krut på denna kult-slot som de gör med Fantomen på Operan som är planerad att lanseras väldigt snart.

När vi vet mer om lanseringsdatumet och spelets funktioner så återkommer vi och ger dig en “heads up” så att du kan komma in i Halloween stämningen och kanske rent av se den gamla goda filmen igen i ren nostalgi. Vi hoppas att automaten kommer ha många bra free spins erbjudanden.