Playtech lanserar ny spelautomat med progressiv jackpot

Playtech, den brittiska speltillverkaren, har varit en drivande kraft på marknaden sedan lanseringen 1999. Deras spelautomater finns idag representerade på väldigt många casinon online. Det är i första hand engelska spelare som flockas till deras spelautomater, men även många svenskar har fattat tycke för de.

Playtech är främst kända för sina spelautomater som de har utvecklat i samarbete med de kända skaparna av serietidningar och filmer med superhjälte tema – Marvel och DC Comics. De har skapat X-Men och Hulken och mycket annat som vi har sett på bioduken på senare år. Men nu har de även lanserat en progressiv jackpot slot med ett annat populärt märke som har definierat en hel generation.playtech

Dirty Dancing slotmaskin med progressiv jackpot

Filmskaparen Lions Gate slog upp den odödliga klassikern Dirty Dancing för ganska precis 30 år sedan, och nu har kultfilmen även fått sin egna spelautomat. Till råga på allt så finns det även en progressiv jackpot kopplad till denna nyhet.

Hur pass stora vinster som går att vinna på denna nya spelautomat vet vi inte ännu. Men vi hoppas verkligen att det kommer kunna jämföras med de gigantiska mega jackpottarna som går att vinnas på NetEnts och Microgamings populära slots.

Däremot finns det flertalet kul specialfunktioner som piggar upp spelandet på denna nyhet. Dirty Dancing slot bjuder bland annat på “Virvlande Wilds”. Som är en av de 6 olika wildfunktioner som går att aktivera under vilket snurr som helst. Du kan även aktivera upp till 35 free spins. Där du får chansen att träffa staplade dansande wildsymboler som täcker hela hjul.

Symbolerna är ikoniska och tagna direkt ur kultfilmen. Med hjälp av scattersymboler kan du även aktivera bonusfunktionen som ger dig chansen att vinna den progressiva jackpotten.

Tillhör du den stora skaran som avgudar Dirty Dancing så ska du givetvis prova lyckan på denna nyhet. Vi håller tummarna att någon av våra läsare blir den första vinnaren!