Put your dancing shoes on

Gillar du som vi att shaka loss på dansgolvet? Betsoft har skapat en spelautomat där du till och med kan skaka rumpa och spinna loss samtidigt! Sloten är ingen mindre än At the Copa. I sloten är det just dans som står på agendan. Förutom schyssta dance moves bjuder At the Copa både på free spins, bonusspel och en progressiv jackpot. Snöra på dig skorna ordentligt för nu kör vi! At the Copa är maxat med bonusspel. Om du till exempel får upp två manliga dansare på varsin sida om den dansanta tjejen i röd klänning så sätter bonusspelet igång.betsoft

Du väljer då vilken av männen som ska heja på när de försöker imponera på the lady in red. Du kan även få free spins inne i själva At the Copa spelet. Om du får tre symboler som föreställer en fot med en klacksko på på hjul 1, 3 och 5 så börjar free spins-läget. Du väljer din danspartner och lutar dig sedan tillbaka när hjulen snurrar på helt gratis. Om du har riktigt tur rasslar det även in myntvinster. Din danspartner kan även förvandlas till en wild-symbol under free spins-läget. I free spinsläget kommer du även att få en slumpad multiplikator på x2 till x10. Det roliga slutar dock inte här! Även en progressiv jackpott väntar den lycklige.

Chilipeppar ger jackpott

För att sätta igång en jackpot så behöver du samla på dig chilipeppar symboler på hjulen. För att över huvud taget ha chans på en jackpot måste du spela med maxinsats. Beroende på vad chilipeppar-symbolerna får för positioner så kommer du att erhålla någon av de tre olika jackpottarna. 5 chilipeppar-symboler på vilken position som helst på vilket hjul som helst låser upp Svave-jackpotten. 5 symboler på vilken position som helst på rad 2 och 3 låser upp Mediano-jackpotten. 5 symboler på vinstrad 1 låser upp Caliente-jackpotten.