Se hit! Megajackpot på väg att betalas ut

Just nu håller Leo Vegas i en kul tävling där de letar efter nästa svenska jackpottvinnare. Kampanjen startade den 23e oktober och löper ända fram till den 23e november. Varje vecka är det en ny spelautomat med progressiv megajackpot. Det är fyra jackpotslots från NetEnt och en från Yggdrasil som är utvalda, men de har missat en av de viktigaste.Se hit! Megajackpot på väg att betalas ut

Spela Mega Moolah och vinn jackpot

Du kan få 50 free spins på veckans jackpot spel och de laddas även med 200 000 kronor i extra cash vinster. Men varför gräva efter guld just där alla andra gräver?

Under kampanjens första vecka var det Mega Fortune Dreams som var utvald. Det enda som var lite tråkigt med det är att samma slot betalade ut sin stora jackpotvinst drygt 2 veckor innan start. Dessa slots med progressiv jackpot har statistik som vi kan luta oss mot lite grand. Den nyssnämnda Mega Fortune Dreams betalar ut nästan 3.9 miljoner euro cirka var 70e dag.

Spelet betalade ut 4.6 miljoner euro den 8e oktober, så när kampanjen började var det redan kört på det spelet. Därför vänder vi blickarna mot en spelautomat som börjar bli riktigt het och som inte är med i kampanjen.

Spela hos Leo Vegas och bli miljonär

Microgamings Mega Moolah håller på att rinna över. Ungefär var 32a dag betalar spelet ut cirka 5.5 miljoner euro. Den senaste vinsten träffades den 28e september och för tillfället börjar jackpotten närma sig 7 miljoner euro. Vi lämnar matematiken åt dig…

Mega Moolah är stekhet och vi tror den kommer betala ut vilken dag som helst. Så om du vill jaga en jackpot föreslår vi att du letar utanför de utvalda spelen i Leo Vegas tävling. Det är många spelare som har träffat rätt hos Leo Vegas. De är också ett av sveriges bästa casinon. Registrera dig och testa lyckan idag!