Secrets of Christmas – en julig spelautomat från NetEnt

NetEnts spelautomat Secrets of Christmas har några år på nacken. Den släpptes nämligen under december 2016. Men det gör verkligen ingenting. Årets julklapp 2018 är ju något återvunnet så varför inte få liv i en lite äldre spelautomat? Helt rätt tycker vi på freespinsidag.se!

Bland tomtar, pepparkakor och glitter i granen känns det helt rätt att spela på en automat med jultema. Vi går all in på julen på freespinsidag.se! Secrets of Christmas består av fem hjul, tre rader och 25 fasta vinstlinjer. Spelets Symboler går självklart i härligt jultema.

Här hittas symboler som julkransar, juleljus, julklockor, julstrumpor och julegröt. Du har nog redan räknat ut att spelets Wild-symbol består av ingen mindre än tomten själv. Tomte-symbolen ersätter alla andra symboler. Du väljer själv hur mycket du vill satsa, minsta beloppet är 2,50 kr och går enda upp till 1250 kr. Kom igår att aldrig satsa mer än vad du har råd att förlora!

Hemliga julklappar väntar

Om du har turen att få upp tre eller fler Scatter-symboler någonstans på spelplanen så kommer du att få en bonusfunktion samt tio stycken free spins. Free spinsen behöver du inte göra något för att få (mer än att ha turen att få Scatter-symbolerna) men i bonusfunktionen så kommer du att få välja ett antal julklappar.Secrets of Christmas - en julig spelautomat från NetEnt

Bakom varje julklapp finns spännande gåvor såsom extra free spins, vinstmultiplikatorer och Wild-symboler. En liten parantes men ack så viktigt att komma ihåg – du kan givetvis spela Secrets of Christmas även på den varmaste sommardag.

Men det klart, att det känns lite extra mysigt såhär i juletid att krypa upp i soffan med lite glögg, julmusik och en spelautomat i juligt tema! Snart är det tredje advent så se till att komma i riktig julstämning (även fast det regnar ute!) med hjälp av NetEnts härligt juliga spelautomat Secrets of Christmas. Mycket nöje!