Sikta mot stjärnorna

Sikta mot stjärnorna. Starburst har tagits fram av den svenska spelutvecklaren NetEnt. Det är med största sannolikhet ett av världshistoriens mest spelade videoslots. I och med att Starburst är enkelt och har många roliga effekter har Det tagit världen med storm. Starburst har ett oerhört underhållningsvärde! Det är lätt att förstå varför det är ett av hela världens favoritspel, Härliga färger, exceptionell grafik och spännande musik i kombination med höga vinstchanser. Allt detta gör att Starburst är ett spel man vill spela om och om igen! Det första du möts av när du ska börja spela Starburst är den vackra grafiken och den medryckande musiken.

Glittrande symboler

Det är diamanter, stjärnor, ädelstenar och glittrande symboler som gäller här. Starburst är uppbyggs av rader med stjärnor och ädelstenar. Spelet har fem kolumner och tre rader. Det innebär att du får upp så mycket som 15 symboler samtidigt! Du kan med andra ord med lätthet här sikta mot stjärnorna! Starburst har även en win both ways funktion. Funktionen innebär att du kan få vinnande rader från båda håll. Dina vinster kan helt enkelt bli exploderande stora! Du kan självklart spela Starburst både på datorn och på din mobiltelefon. Spelet är utvecklat på bästa sätt och för att det ska vara så smidigt och enkelt som för dig som möjligt att kunna spela på just ditt favoritspel.Sikta mot stjärnorna

Håll tummarna för Starburst wild

När du kör spins på Starburst ska du alltid hoppas på att du får en Starburst wild. Om du har turen på din sida så kan Wildsymbolen komma fram på hjul 2, 3 eller fyra. Symbolen kan ge dig extra free spins! Om du verkligen har lyckan med dig så kommer symbolen på alla tre hjulen. Då ger Starburst dig en Super Combo vinst. Starburst är som sagt uppbyggd av stjärnor och ädelstenar. Olika ädelstenar, BAR-symboler och sjuor kan ge dig riktigt stora vinster. Detta då de ofta kommer staplade! Du kan alltså ha chans att vinna både via combo, super combo eller varför inte satsa stort, på en big win?!! När du spelar på Starburst kan du vinna så mycket som upp till 50 000 gånger det du satsar!