Snurra fram rosa elefanter

Vad sägs om att jaga exotiska djur och rosa elefanter? Den svenska speltillverkaren Thunderkicks lanserade den 1 november förra året spelautomaten Pink Elephants. Thunderkicks ligger bakom flera populära spelautomater såsom Sunny Scoops, Zoom och Fruit Warp. Något som kännetecknar flera av Thunderkicks spel är att de är färgglada och spännande. I Pink Elephants kastas du abrupt ut på den afrikanska savannen. På savannen väntar surikater och rosa elefanter!

Det låter onekligen rätt tokigt men roligt är det och grafiken är outstanding. Spelet har sex hjul, fyra rader samt 4096 olika vinstkombinationer. För vinst krävs det att symboler som är likadana hamnar vågrätt på spelets första hjul. Symbolen som har högst värde är såklart den rosa elefanten. Om du har turbyxorna på dig kan den ge dig hela 100 gånger din insats!thunderkick

Ha turen och aktivera bonusspelet

Utöver symbolen med den rosa elefanten finns det fyra surikatsymboler. Dessa surikater kommer i olika färger; gul, blå, grön och röd. Utöver surikaterna så är även kortsymbolerna A, K, Q, J och 10 representerade. För att automaten ska bli lite extra spännande har speltillverkaren även kastat in en wildsymbol. Pink Elephants Wild-symbol är ett rosa W. Wild-symbolen ersätter, i vanlig ordning, alla symboler förutom de symboler som är en scatter. Automatens scatter-symboler är en jordnöt samt så finns det även en mystery scatter. Mystery Scatter-symbolen kan dyka upp närsomhelst under spelets gång.

När den dyker upp aktiveras Pink Elephants bonusspel. Det är en god idé att kolla upp om något nätcasino erbjuder free spins på Thunderkicks automater. Ibland kan man ha riktig röta och hitta fina erbjudanden som låter en prova att spela på automater, helt gratis, men med lika stor chans att kamma hem storvinsten som om du spelade med riktiga pengar. Prova din lycka och ge dig ut och jaga rosa elefanter. Stort lycka till!