Sol och Spelautomater

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att vi haft en riktigt kanonvår här i vårt avlånga land. Med temperaturer runt 30-graders strecket har svenska folket svettats in sommaren. Men tillhör du en av dem som tycker att det är nog nu? Som längtar till lite svalare temperaturer? Har du fått solsting, bränt dig och längtar till julafton? Du kanske rent av föredrar kyla och snö före sommar, sol och sand mellan tårna? Snö kan vi dessvärre inte ge dig men vi kan iallafall hjälpa dig på traven att hitta den där snökänslan. Vi har nämligen tagit tempen, den var isande kall..fast ja, het eftersom spelen är bra, på några av de bästa spelautomaterna med vintertema!

Krispiga vintermiljöer

Yggdrasil har tagit fram spelautomaten Winterberries som snabbt blivit en favorit bland många. Du möts av en gnistrande, krispig bakgrund av ett snötäckt landskap. Ett norrsken i horisonten sätter stämningen och det hela ger en mysig vinter feeling. Spelplanen består av fem hjul och fyra rader. Här rullas storvinsterna fram med hjälp av blåbär, nypon, hjortron och lingon. Winterberries har även en respin-funktion som kan multiplicera dina vinster upp till hela 62 500 mynt.Sol och Spelautomater

Play N Go

En annan kylig favorit vi vill tipsa om är spelautomaten Wild North. Namnet säger sig självt, här upplever du kylan och vildmarken på nära håll. Automaten lanserades 2017 av den prisbelönta svenska speltillverkaren Play n GO. Här har man sannerligen lyckats med att skapa ett spännande casino äventyr i en vacker natur bland vilda djur. Det är inte konstigt att automaten blivit en riktig favorit! I Wild North kan du ta del av inte mindre än sju olika bonusfunktioner! Allt från free spins till multipliers och mega symboler. Spelet har fem hjul, fyra rader och 40 fasta vinstlinjer. Vinst utbetalas varje gång som de ståtliga vilda djuren typiska för de norra delarna av världen radar upp sig intill varandra. Om du ser en pingvin tänker du nog osökt på is och snö. Kolla in Penguin Splash. Ett fullmatat, kul spel som utspelar sig på Antarktis. Kika in på första sidan här och se om du kan få några freespins på spelautomaten.

Rabcat

Det är den österrikiska speltillverkaren Rabcat som tagit fram denna pärla. I Penguin Splash får du bekanta dig med söta pingviner (duh!), sjölejon, isbjörnar och sälungar. Spelet har en riktig festlig stämning och här radas Wilds och free spins upp på löpande band. Om du har turen att få fram tre eller fler pingviner samtidigt på hjulen väntar upp till 25 gratissnurr och alla vinster dubblas. Push Gaming har tagit fram sloten Ice Breaker. Bara namnet gör att man känner kyliga vindar mot kinden. Här möts du av fiskar av alla dess slag. Två likadana fisksymboler utlöser den fallande hjulfunkionen där symboler exploderar för att ge plats åt nya som kommer med multipliers. Med hela 243 olika sätt att vinna är denna fiskslott allt annat än illaluktande fiskrens! Isande kyla och snö blev helt plötsligt rykande hett!