Spegel, spegel på väggen där

Allt NetEnt tar i, eller rättare sagt, producerar blir till succé. Mirror Mirror hör såklart även denna spelautomat till kategorin populäraste spel. Mirror Mirror hör till NetEnts oändligt populära Fairytale Legends serie. Du har vid det här laget med största sannolikhet listat ut att spelautomatens namn, Mirror Mirror kommer från en mycket känd saga.

NetEnt har inspirerats av den fantastiska sagan Snövit och de sju dvärgarna. Det är Snövit och den goda fen som presenterar oss för spelplanen med fem hjul, tre rader med helt galna 243 olika sätt att vinna! Mirror Mirror har hela sju olika bonusfunktioner. Spegel, spegel på väggen där, säg mig, att jag nästa vinnare är! Vi har redan nämnt att Mirror Mirror har flera olika bonusfunktioner och över tvåhundra olika sätt att vinna. Man kan ju fråga sig hur detta är möjligt. Det kanske är Snövits vän Toker som haft ett finger med i spelet när automaten skapades?netent

Fullmatad med bonusfunktioner

För att återgå till bonusfunktionerna, det finns bland annat en Mirror re-spin. När den magiska spegeln dyker upp får du återspinns. Automaten är även fullmatad med slumpmässiga bonusfunktioner såsom Fairy Surprise och Fairy Magic Respin. Såklart ska även de sju dvärgarna vara med på ett hörn. Sagan vore ju inte fulländad om inte de var med! I Mirror Mirror finns nämligen också ett läge som heter Mining Bonus. Och det är just här du stöter på dvärgarna.

I denna bonusfunktion hamnar du nämligen rätt ner i dvärgarnas gruva. Här bryter du sedan kristaller som kan ge dig riktigt fina vinster. Är du sugen på att testa NetEnts succé Mirror Mirror? Då tycker vi att du ska surfa in på ett nätcasino som erbjuder någon smaskig bonus på just NetEnts spelautomater. Det hade väl inte varit helt fel att kamma hem en magisk vinst i en spelautomat med ett sådant mytomspunnet tema? Lycka till!