Spel i kategorin ”andra spel”

Ibland är Det svårt att sätta fingret på vad exakt det är som gör att en spelautomat blir en riktig favorit. Det kan vara grafiken, spänningen eller musiken. Det kan även vara en kombination av allt. Sedan finns det spelautomater som är lite annorlunda. Det här inlägget hade vi tänkt dedikera till några spelautomater som är just annorlunda, som utskiljer sig från mängden. Just denna kategori av spel hamnar ofta i någon slags subkategori som heter andra spel.

Om du kollar runt på några casinon kommer du med största sannolikhet hitta just en flik med detta namn, andra spel. Dessa får sällan lika mycket uppmärksamhet som andra spel. Synd tycker vi för många av spelen i kategorin ”andra spel” är riktiga godbitar. Det finns som sagt många roliga spel i denna kategori. Du kommer även bli förvånad hur bra utdelning vissa av spelen också faktiskt har.football cup

Två roliga ”andra spel”

Football Cup

Givet spel för dig som gillar fotboll! Det första du gör är att välja vilket land målvakten ska komma ifrån. Du får sedan fem fotbollar och fem chanser på dig att göra mål. Spelet går ut på att göra så många mål som möjligt. Du behöver minst två mål för att vinna. Automaten är mer uppbyggd som ett arkadspel och det är riktigt underhållande!

Golden Derby

har du tidigare hört talas om en spelautomat med hästkapplöpning?! Det hade iallafall inte vi. Golden Derby är en datoriserad variant av hästkapplöpning. Du satsar på en häst och följer den sedan under hela loppet. Varje lopp består av åtta hästar. Varje häst har olika färger och såklart även en jockey. Precis som i verklig kapplöpning så påverkas hästens chanser att vinna av hur hästen presterat i tidigare lopp. Golden Derby har en progressiv jackpott som stadigt växer, fram tills det att någon vinner hela potten. Vinner gör du genom att få alla åtta hatar att gå i mål i den ordning som visas i din jackpottlista. Om sex hästar går i mål får du 10% av jackpotten.