Spelautomater med soligt tema

Det är snarare en regel än ett undantag att spelautomater idag har ett speciellt tema. Temat kan vara precis vad som helst men det genomsyrar ofta hela spelet. Om automaten till exempel har en viss film som tema spelas filmmusik upp i automaten och ofta syns huvudrollsinnehavare och andra viktiga delar av filmen som wilds eller har andra funktioner i spelet.

Eftersom vi nu befinner oss i den mörkaste perioden på året och vi verkligen suktad efter ljus och solsken har vi hittat ett gäng somriga spel som vi hoppas ska kunna underlätta din sinnesstämning under de tuffaste höstskurarna.

sunsetdelight spelautomaterSunset Delight

Spelleverantör är Thunderkick. Ett minst sagt glassigt spel. Vid varje spinn får varje glasstrut tre glasskulor uppstaplade ovanpå varandra i olika färger. För att vinst ska utdelas måste färgerna på kulorna matcha horisontellt.

Det finns en wild-symbol som känntecknas med en garnering i form av ett blått “W”. Med hjälp av scattersymboler kan man vinna fem gratisomgångar. I gratisspelet är man garanterad att vinna pengar. Det är också där man har chansen att vinna större vinster.

Bli en soldyrkare

Om du inte känner dig sugen på glassfest så finns det en uppsjö av spelautomater med sommartema. En annan riktigt somrig spelautomat som vi testat är ett spel med själva solen i centrum. Vad kan bli mer somrigt än solen?

Sunny Shores

Speltillverkare är Yggdrasil. En riktigt solig spelautomat! Solen representerar väl sommaren om något? Det är solen som är den centrala delen i spelet och solen utför spelets Wilds. Symbolerna med solen är expanding wilds. Wildsymbolerna triggar även re-spins. Den mest värdefulla symbolen (förutom solen) är ostronet med den stora pärlan inuti.

Så släng på dig solbrillorna, ta fram baden baden stolen och kör på med lite brun utan sol för den rätta sommarfeelingen. Spinn loss med somriga spelautomater, sippa på en somrig drink och glöm bort regn och slask för en stund.