Spelfavoriter

Det finns hundratals olika spelautomater att välja bland. Det finns automater baserade på filmer och serier, som utspelar sig i den djupaste djungeln eller i isande kyla. Det finns spelautomater med söta djur och läskiga monster. Kort och gott kan man säga att det finns något för alla. Här nedan har vi listat ett par spelautomater som vi gillar. Gemensamt för alla automaterna är att de har någon form av specialfunktion. Vi tycker att det sätter lite extra krydda på spelet och vem gillar inte en automat med ett bonusspel eller freespins-läge?Dragon’s Myth

Dragon’s Myth

Gillar du Game of Thrones? Om svaret är ja kommer du att älska Dragon’s Myth. Det är Ett riktigt snyggt och spännande spel. I sann Khaleesi style ska du fånga in drakar. När du lyckats fånga fyra drakar når du drakbonusen. Du hamnar då i drakgrottan och blir belönad med gratissnurror.

Golden Fish Tank

Ett snyggt och färgglatt spel som garanterat gör dig glad. Automaten har både ett freespins-läge och ett bonusspel! Om du lyckas få ihop fyra freespins symboler kommer du till spelets bonusspel. Väl där ska du klicka på olika föremål som göms på akvariets botten. Föremålen har olika egenskaper som ger dig fördelar när freespinsen sätter igång.

Pacific Attack

Spännande och medryckande krigsspel som tar dig ut på äventyr på Stilla havet. Survival of the fittest helt enkelt. Spelet har ett bonusspel där du med hjälp av missiler ska sänka ubåtar och fartyg.

King Kong spel

Monsterapan som satte hela New York i skräck. Om du får upp tre stycken scattersymboler med King Kong aktiveras läget King Kong Smash. Du dimper rätt ner i scenen där King Kong krampaktigt håller i Empire State Building. Ditt uppdrag är att smasha planen som anfaller jätteapan. I detta läge kan du även vinna free spins. Om du vinner free spins kan du välja att avstå dessa och istället få en hemlig vinst!

Battlestar Galactica

Man kan lite fräckt kalla detta kungen av bonusspel. Ett riktigt coolt spel med häftiga funktioner och smaskiga bonusar. Battlestar Galactica är en Avancerad spelautomat med flera olika lägen, bonusar och funktioner. Automaten har tre olika lägen, normal, run och fight. Lägena innehåller olika vinst- och bonusfunktioner och kan starta när som helst. Du kan även hamna mitt uppe i ION stormen.