Succéspeltillverkan

Om du tycker om att slå ihjäl en timme eller två på casinon online har du med största sannolikhet kommit i kontakt med några av de största och bästa speltillverkarna på marknaden. Det finns såklart mängder med riktigt bra speltillverkare som gör superschyssta och snygga spel och det är vi glada för! Det finns dock en speltillverkare som är helt outstanding, vars spel är helt omåttligt populära. Vi talar såklart om den svenska stoltheten, Net Entertainment eller NetEnt som dem ofta kallas.netent

Strid ström av spelsuccéer

NetEnt är en marknadsledande leverantör inom digital underhållning. Sedan starten 1996 har NetEnt varit banbrytande och drivit marknaden framåt. NetEnt har från start producerat spännande spel baserade på en kraftfull teknisk plattform. NetEnt är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Net Entertainment, är den svenska spelmogulen som levererar en strid ström av spel, ett pärlband av succéer. NetEnt är sannerligen en riktig framgångssaga, Det är som att alla spel de producerar blir till guld! Mycket tid och kraft ligger såklart bakom produktionerna då spelen alltid är snyggt gjorda med bra bakgrundsmusik.

Stor tillväxt för NetEnt

Det är inte speciellt konstigt att många spelare uppskattar NetEnts produkter. Försäljningstillväxten för NetEnt uppgick under 2016 till 28,5%. NetEnt är även den leverantör som finns på flest antal reglerade marknader. Under våren 2017 gav spelmyndigheten i den kanadensiska provinsen British Columbia, The Gaming Policy and Enforcement Branch (GPEB), sitt godkännande till NetEnt att leverera spel till provinsens enda licensierade lotteri- och speloperatör. Det vill säga det statliga British Columbia Lottery Corporation (BCLC). Under sommaren 2017 släpptes NetEnt även in på den reglerade spelmarknaden i Serbien. Den största anledningen till framgången är de omåttligt populära NetEnts slotsen. Två exempel på succéslotar från 2017 är den färgsprakande slotten Butterfly Staxx. Där free spinsen Butterfly spins har 3D-effekter som ger spelet vingar! Samt CopyCats där scatter-symbolerna, tre små bjällror, ger dig 10 frisnurror.