Ta hem Vegas till dig i Pragmatic Plays nya automat

Ta hem Vegas till dig i Pragmatic Plays nya automatI Pragmatic Plays senaste spelautomat har det aldrig varit närmare till Las Vegas. När man skapat Spelautomaten har man inspirerats av den mytomspunna staden i Nevadas öken! Automaten har fått det tilltalande och givna namnet Vegas Magic. För åker man till Vegas så är det sannerligen magi man får uppleva.

Mäkta fint att man nu genom Pragmatic Pays automat även kan få en bit av Las Vegas hemma hos sig själv. Vegas Magic har fem hjul och tre rader. Du startar spelet med att bestämma vilken insats du vill ha per spinn. Det är mycket enkelt då du i spelets nedre högra hörn kan justera antal mynt per linje samt myntvärde.

Sen är det som sagt bara att luta sig tillbaka, njuta av Las Vegas flärd hemma i soffan och börja snurra! Om du har spelgudarna på din sida så kommer du se de glittrade neonskyltarna med Vegas-symbolen rada upp sig, en efter en.

Vita duvor, ädelstenar och magikerns hatt

Det finns en hel rad värdefulla symboler i Vegas Magic spelautomat. Det är ingen slump att den mest värdefulla symbolen i automaten är den vackra assistenten till magikern i Vegas Magic. Tätt efterföljt kommer tigern, den vita duvan och så magikerns egna hatt. Symbolerna med Ädelstenar i olika färger är även de värdefulla.

I Vegas Magic betalar symbolerna från vänster till höger. Du måste ta hem minst tre symboler i varje snurr för att ta hem en vinst. Detta gäller alla symboler förutom magikerns vackra assistent. Det räcker att du prickar in två symboler med den vackra assistenten för att plocka hem en vinst.

För alla Las Vegas-älskare bör spelautomaten Vegas Magic vara en självklarhet. Du får nu chansen att få hem Flärdfulla och lyxiga Las Vegas hem till dig, och du behöver knappt lyfta ett finger. Sätt igång och spin loss och känn magin i luften hemma i din soffa! Lycka till och låt magin flöda!