Titanic har blivit en spelautomat

Drömfartyget, vi talar såklart om Titanic. Det finns väl ingen som inte sett en av 90-talets största snyftfilmer? De flesta som sett filmen Titanic har nog blivit berörd på ett eller annat sätt. En storfilm helt enkelt. Om Du är Titanic- fantast och tycker att det är kul att spela casino så finns drömslotten för dig. Vi talar nämligen om Titanic Online Slot. Det är speltillverkaren Bally, SG InteractiveI som kommit på den eminenta idén att göra storfilmen till en slot. I den här fantastiska slotten får du kliva ombord på Titanic och ge dig ut på Atlanten och uppleva jungfruresan. Såklart har du allas vår Jack och Rose med dig som sällskap.

Fullmatad med bonusfunktioner

Titanic slot har flera olika bonuslägen. I ”Titanic Online Slot Jackpot” får du kliva in i ett av fartygets rum och här gäller det att öppna kassaskåp. I varje kassaskåp gömmer sig kontantvinster med multipliers. I Pick Up Feature ändras spelplanen till dolda symboler och ditt uppdrag är att klicka på symbolerna som även här gömmer kontantvinster och multipliers.Titanic har blivit en spelautomat

Bonusläget Mystery Draw Feature är inspirerat från scenen i filmen där Jack målar av Rose. Här ska du klicka rätt på tre olika teckningar och om du får tre lika så får du en vinst!

Ytterligare bonusmöjligheter

I Wheel Feature kan ett av hjulen ta dig till ett bonusspel eller ett free spins-spel. Även här kan du vinna kontanter. Titanic slotten har två olika free spins-lägen: Heart of the Ocean Free Games. Här kan du ta dig till en ny spelplan och du väljer själv om du vill spela med många snurr med låg multipliers eller tvärtom. I Make It Count Free Games lär du känna flera nya symboler. Håll koll på fickuret, det är den symbolen som genererar större vinster! Titanic innehåller inte bara en jackpot, utan två! Mini Jackpot och Maxi Jackpot.

För att ha chans på jackpottarna så måste du spela i 2:a klass eller 1:a klass. Mystery Jackpot Feature funktionen startar slumpvis. Du får se tre olika bilder på Rose eller tre olika bilder på Jack. Bakom någon av bilderna gömmer sig jackpotten och här gäller det att hålla tungan rätt i mun och välja rätt!