Vad skulle du göra med 40 miljoner?

Du har säkert många idéer om vad du skulle göra med 40 miljoner kronor. Här är vad den senaste vinnaren av Mega Fortune Dreams gjorde. Det är en 49 årig engelsk man kom hem en tidig eftermiddag och skulle ta en tupplur. Han kunde inte sova så han bestämde sig för att spela online casino. Upp kom Mega Fortune Dreams och det snurrades för 80 cent per spin. Lite tid gick och karln började känna sig dåsig. Han hade precis nickat till när mobilen började föra oväsen. Sen kunde han inte sova mer.

4 miljoner brittiska pund på Mega Fortune Dreams

En jättebra sak med att vinna en megajackpot på en NetEnt slot är att de alltid betalar i en klumpsumma. Det brukar ta en vecka, men så snart du är verifierad kommer pengarna till ditt konto. 49-åringen var så lycklig över vinsten, så att han bestämde sig för att dela med sig av lyckan till sina nära och kära. Familj och vänner fick lite mer än en fjärdedel av vinstpengarna.

Han gav bort mer än 10 miljoner kronor. Han köpte bland annat en speciell present till sin favoritperson, nämligen hans far. Pappan fick hans bägge drömbilar, en Aston Martin DB11 och en Jaguar XF. 49 år, pensionerad, och lever ett gott liv med goda vänner som är lika glada som han själv. Om du själv är sugen på att testa lyckan kan vi hjälpa dig.mega fortune dreams

Vinn en megajackpot

Spelautomater med progressiv jackpot tenderar att följa vissa parametrar. Därför låter vi våra läsare veta när det är dags att börja jaga storvinsten. Just för tillfället är det ingen spelautomat som är superhet, men Mega Moolah är mer än varm i alla fall. Mega Moolah kan bryta mönstret och betala ut vilken dag som helst, så känner du att du har turen på din sida är Mega Moolah det bästa förslaget.