Var med i Vera&Johns kusliga Halloween turnering

Var med i Vera&Johns kusliga Halloween turnering. Halloween närmar sig med stormsteg! Mörkret kryper närmare (kanske ett och annat spöke också!) och vi kurar ihop oss inomhus. För att du ska komma i rätt stämning så anordnar Vera&John en Halloween turnering – Tournament of Terror – med ett kusligt tema. Känner du dig sugen på bus eller godis i år?! Vi på freespinsidag.se känner oss riktigt sugna på en stor påse godis och då gärna godis i form av en cashvinst i Vera&Johns Halloween turnering. Vera&Johns turnering bjuder nämligen på kusligt bra kontantvinster!

VeraJohnRegistrering utan krångel
Smidiga Uttag
Unikt koncept svenska spelare gillar


18+ | Regler och Vilkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Till Casinot
18+ | Regler och Vilkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Det har redan börjat röra sig allehanda skumma varelser på Vera&John och det är på natten det händer, det är då de kryper fram ur sina hålor. I Halloween turneringen är det nämligen allt spel som sker under nattens timmar som räknas. Häxkitteln med vinster fullkomligt bubblar över! Spela under nattens timmar och delta i kampen om kontantvinster under hela oktobermånad.Var med i Vera&Johns kusliga Halloween turnering

Skräckinjagande tema

Vågar du verkligen tacka nej till denna hårresande turnering? Trodde väl inte det! Var med om tävla om galna 500 000 kr i kontantvinster. Vera&John kickade igång turneringen den 1 oktober och den pågår till den 32 oktober. Det finns med andra ord mycket tid kvar att besegra onda andar och skräckinjagande bestar. Klicka dig in till Vera&Johns turneringssida varje dag klockan 11 för att vara med om hissnande underhållning. Vera&John delar ut 15000 kr i varje 24-timmarsturnering.

Som om inte det vore nog delar de även ut ytterligare 50000 kr i kontanter i varje 72-timmarsturnering. Om du inte lyckas trotsa de mörka gastarna så finns det fortfarande hopp. Varje spelare som framgångsrikt kvalificerar sig i någon av alla läskiga turneringar men inte vinner något pris får automatiskt tillgång till Vera&Johns Undead-utlottning. I slutet av månaden dras nämligen 25 vinnare som tar hem en extra kontantvinst. Låt skräckfesten börja!