Våra favorit Halloween spelautomater

Årets kusligaste högtid närmar sig med stormsteg! Är du en sån person som älskar högtider och haft Halloween-kostymen klar sedan i juli? Som pimpar hemma med spindlar, pumpor? Eller tycker du mest att hela Halloween är ett hittepå? Oavsett vad du tycker om höstens läskigaste helg så tycker vi att det inte är mer än rätt att lista våra favorit Halloween spelautomater.

Happy Halloween

Happy halloween

Tillverkare: Play and Go. Skrämmande bra grafik som får dig i rätt spökstämning. Här får du lära känna Frankenstein, häxor, mumier, vampyrer och spöken. I sann Halloween-anda är många av spelets symboler olika godisbitar. Happy Halloween har en särskild scatter-symbol som ger dig gratis spins!

Halloween Horrors

Tillverkare: 1×2 Gamings. Spelautomat med hög kvalitet som garanterat kommer göra att du vill titta under sängen innan du ska sova;) Här har du närkontakt med häxor, fladdermöss, onda andar och får höra en och annan läskig historia. Roligt spel både för den erfarna spelaren och den som inte spelat så länge.

Tales of Darkness – Lunar Eclipse

Tillverkare: Novomatic. En automat i Novomatics Tales of Darkness-serie. Alla spel i seriens är utformade som olika skräckfilmer. Grafiken i Lunar Eclipse får dig nästan att tappa andan. Dyk in i en värld av shady vampyrer och gastkramande överraskningar.

netent

Halloween Jack

Tillverkare: NetEnt. Spelautomaten släpps lägligt nu den 24 oktober. I sann Halloween-style serveras du här läskiga pumpor på löpande band. Halloween Jack påminner om Jack and the Beanstalk. Temat går i mörk, gotisk stil. Vi vågar påstå att detta kommer bli en given favorit Halloween-automat.

Pumpkin Smash

Tillverkare: Yggdrasil. Sjukt läskig stämning och hela spelet utspelar sig mitt på en kyrkogård. För att komma i rätt feeling är kyrkogården dekorerad med skräckinjagande pumor och tända ljus. För att spä på kusligheterna spelas spöklik musik. Bonusrundor och gratisomgångar väntar för den som vågar spela!