Welcome to the Jungle

Ett favoritspel från NetEnt är Jungle Spirit – Call of the Wild. Spelet släpptes på marknaden i mars 2017 så på lite drygt ett år har nykomlingen blivit en riktig favorit bland inbitna casniospelare. Vi är vana vid att NetEnts spel alltid är något extra; snygg grafik med roliga funktioner samt många och höga vinstchanser. Jungle Spirit – Call of the Wild är såklart inget undantag! I sloten återfinns både free spins och bonusspel. Spelets namn avslöjar var spelet utspelar sig, i den djupaste djungeln såklart! Man rycks snabbt med i en härlig stämning av djungelmusik, rytande lejon och trumpetande elefanter. I bakgrunden flyger fåglar och fjärilar omkring. Spelautomaten har många häftiga animationer och spelupplevelsen är grym. Jungle Spirit – Call of the Wild har en tämligen bra RTP på 96,47%.jungle spirit

Spela bland tigrar, krokodiler och elefanter

I spelautomaten Jungle Spirit – Call of the Wild finns tre rader och fem hjul. Förutom klassiska kortsymboler finns även en otroligt vacker blomma. Blomman är slotens scatter symbol. Det är de magnifika djungeldjuren som spelar huvudrollerna i spelautomaten. Här träffar du på allt från björnar, tigrar, krokodiler, elefanter och kobror. Det är tigern som är den bäst betalande symbolen. Spelet har 243 olika vinstmöjligheter. Om du räknar alla kombinationerna med free spins och bonusar finns det otroliga 1024 olika sätt att vinna! I Jungle Spirit – Call of the Wild finns en funktion som kallas symbolexpansion. Fjärilars vingslag kan boosta en symbol till att bli en expanderande Wild, med andra ord sprida sig över hela hjulet. Om fjärilen placerar sig på en symbol som blir en vinnande rad ser du hela det ljuvliga skådespelet spelas upp framför dig.

Alla symboler utom blomman kan bli expanderande. Expanderande Wild funktionen kan triggas igång både i huvudspelet samt i rundan med free spins. Eftersom det är en NetEnt spelautomat så innehåller spelet ett nervkittlande och vinstgivande bonusspel. För att komma till bonusspelet måste du ha den vackra blomman på din sida. Blomman är som tidigare nämnt spelets scatter och den triggar fram free spins och tar dig till en ny, spännande, spelplan. På spelplanen väntar bonusspel samt så aktiverad multiplikatorn. Du kan få din vinst multiplicerad hela 50 gånger! För att få tillgång gill free spinsen så måste du välja hur många free spins som du önskar. Väljer du 4, 8, 12, 16 eller 20 stycken? I bonusrundan så ändras även spelets spelplan och består här av fyra rader istället för tre. Det är i just detta läge som spelet ger 1024 olika möjligheter till vinst.